14.04.2012 г., 20:29 ч.

Грозното пате 

  Поезия » Любовна
706 0 0

Държеше света ми в ръце,
имаше моето сърце.
Ставах и лягах с мисълта за теб,
сега ти за мен си като ястреб.
Няма вече погледи красиви,
няма и думи толкова лъжливи.
И да бягам всеки ден,
силуетът ти стои до мен.
Не поглеждай назад,
от мене лъха хлад.
Казваш, необикновена е любовта ни?
По-добре не отваряй стари рани.
С усмивка продължи напред,
въобразявай си, че за мен си бил лебед.

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??