ГРЯХ
Намерих на земята лист хартия,
извадих химикалка и реших
да пиша, от ума си да изтрия
къде и как с тебе съгреших!!!
Дали с целувките ни приказни на кея,
които нежно нося още в мен?
Да пиша тъй красиво не умея...
На сладката магия как бях в плен!!!
Дали под пълната луна, блестяща...
Дали под слънцето на перления плаж...
Или в онази нощ на люлката люляща...
О, Господи! Дали не бе мираж???
"Не бе мираж дори леглото меко!!!
Възглавницата, пълна с пачи пух...
Високо Бог е, а мъжът далеко...",
от нежните ти устни, аз дочух!!!!
© Мишо Ангелов Всички права запазени