Грях
разделяме на тяло и душа
единството с което разполагаме
и плащайки високата цена
в заблудата полягаме
едва ли ще ни утеши
изтичащото в спорове съвремие
а земното притегляне мълчи
когато си отиваме без време
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени