Не мога нищо да
открия
и празно е
сърцето днес.
Опитвам се да те намеря,
но ни следа, ни вест.
И объркано,
и
странно е
как мечтите се топят,
как и вените
са празни,
а очите не горят.
И спирам пак за малко
огън
и глътка въздух
да поема.
Пясък пари под нозете -
сънувам със отворени очи.
Боли
и всичко в мен разяжда,
но приятно
е със теб
... така дори.
Болка
или смърт
донесе
или тръгна си
... без да ти пука?
© Елмаз Всички права запазени