Посветено на приятеля ми shkaf4eto!
Хей... приятелю, здравей!
Погледни ме! Усмихни се!
Мойта песничка запей
и за празник подготви се!
Идва Коледата бяла
с много смях и топлота.
А Земята грее цяла
като коледна елха.
И усмивката ти грее
на лицето ти добро,
коледарче да ти пее,
да прогони всяко зло!
Дядо Коледа подарък
може да ти донесе,
здраве, щастие и радост
носи малкото джудже.
И във тази люта зима
не тъжи за твойта Рита!
Три приятелки си имаш -
Веси, Валка, Маргарита!
© Валка Всички права запазени