23.10.2014 г., 18:08 ч.

Хоризонти 

  Поезия » Философска
216 0 0

Хоризонти

Когато под краката ти са
върховете,
далече бяга
твоя хоризонт,
разтягат пръстена му
ветровете,
надува се
и синия балон...

Но щом на дъното
във пропастта
си паднал,
над тебе се стеснява
твоя хоризонт !
И твоите надежди
е от теб откраднал,
заплашва
да те стъпче,
като слон!
 09.10.2012г.-12.12.1974г.София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??