В Юдея роди се
Исус, Синът на Бога.
Той рече:"Човече, спаси се,
да ти посоча правия път мога."
В една ясла той роди се,
от мъдреци дарове получи.
О, грешнико, стресни се,
ако искаш да сполучиш
и озарен от Божията любов,
заслужи от небето благослов!
© Георги Всички права запазени