Земя!
Човек, глад-борба!
Кръв,огън...
Зора-начинание!
Човек-глад ,мисъл!
Деяние.Кръв!
Умисъл за още..
Знание!
Земя,огън,кръв,глад!
За още..блага!
Назидание!
Човек-подобие!
Бил някога!
Сега-изчадие!
Огън,глад,назидание!
Кръв и отчаяние!
Ужас!
.....Тишина!
Зора!
Мълчание!
Равносметка!
Време от безвремие!
Душа-възмездие !
Разкаяние!
Синева,под нея Земя.
Безбрежност!
Ново начало.
Нов човек!
© Просто Някой Всички права запазени