7.05.2009 г., 3:20 ч.

Хубав спомен от хубав ден 

  Поезия
689 0 1


През улици Софийски аз вървя,
щом си до мен, няма да се спра,
вървейки, хвана ме ти за ръката,
почувствах, че сбъдна ми се мечтата!

Да бъдеш близко до мен,
и този, а и другия ден,
а вечерите с теб са прекрасни,
под завивките нашите страсти!

Кога изживяхме времето заедно,
сякаш винаги сме били едно,
сякаш винаги съм те имал
и никога не съм те губил!



© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ася е късметлийка, че има толкова прекрасен човек до себе си, какъвто си ти. Обичайте се много!
Предложения
: ??:??