Земята е в бяло,
Небето - безкрайно...
Вятърът носи хвърчило свободно!
Събрани във цяло
в тези думи омайни
стихът е злато така самородно!
Продължавай да търсиш!
И нищо че Зима
е сковала в прегръдка студена Земята...
Всяко малко хвърчило
дом трябва да има.
И от СлънцеЛюбов се нуждае Душата!
© Ангел Милев Всички права запазени