2.01.2014 г., 20:44 ч.

И да пееш, и да плачеш... 

  Поезия » Друга
398 0 2

И да пееш, и да плачеш,

той - животът, си върви.

И да тичаш, и да влачиш,

все сърцето си кърви.

 

И да любиш, да разлюбваш,

любовта си е предел.

И да мразиш, недолюбваш,

все си дал и все си взел.

 

И разбран ли, неразбран ли,

си поемаш своя кръст.

И богат ли, и бедняк ли,

ще се върнеш в свойта пръст.

 

Всички пътища избрани

стигат само до един.

Стихват болките от рани

след попòвото "Амин!".

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стих-трепач!!!
    Усмихваш се и така, както си усмихнат, се замисляш...
    Супер е!
  • Така е- Животът си върви!
    Поздрав за истинният стих!
Предложения
: ??:??