Задачата е с много неизвестни
и нули без посока и без цвят.
Деля Страха на Риска все по-лесно
и няма вече връщане назад!
Чертая Исканото с линията на съдбата.
Целта е център на окръжността,
а Писаното е лицето на Мечтата,
което мога и да умножа...
Задачата е с много неизвестни.
След корена квадратен на страстта
разкривам скобите на недовършената Песен,
извадена от Гладната Тъга...
А Истината формула е на Лъжата.
Желанието радиус е на Радостта.
И днес сама ще си реша съдбата,
защото искам да я променя!
© Веселка Стойнева Всички права запазени