На Ивая
Усмивката ти винаги ме сгрява,
дори, когато нещо ми горчи!
В очите ти светът се отразява,
а в моите се отразяваш ти!
Гласът ти гали. Изгреви се спряха...
Ти птица си с най-нежните крила,
а моите ръце са твойта стряха,
след полет да се връщаш у дома!
В прегръдката си топла те притискам...
Колко щастие ти ми донесе!
И искам щастие за теб! И искам...
Моя малка и нежна принцесо!
© Виолета Зашева Всички права запазени