Нощта е с вкус
на отлежало вино.
Танцуват блус
звездите - самодиви...
Пристъпя бос
ветрец по пътя лунен.
И вдига тост
за сбъдването чудно.
Пригласят в такт
щурци опиянени...
И няма как:
събуждам се със песни.
© Вилдан Сефер Всички права запазени