10.07.2012 г., 10:37 ч.

... и няма нищо 

  Поезия » Друга
618 0 3

В сърцето ти сега се мятат въпроси,

в очите ми отдавна са изписани отговори,

отдавна мълчим, нямащи какво да си кажем,

отдавна вървим - всеки в различна посока,

само бледият пламък на останалата любов

иска да пламне наново, но просто няма

какво да сгрее, дори да гори...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??