И тиха съм. Така се мразя.
В очите ми се вихрят бури,
а мълча.
Тиха съм. Така не наранявам,
а може би да...
Крещиш. Така те мразя.
Очите ти пустини са, в които не вали.
И после всичко свършва…
И двамата сме тихи,
и двамата без глас крещим…
© Натали Всички права запазени