Радостно подскачат птичките,
раззеленяват се тревичките,
весело шумят рекичките
и усмихнати са всичките.
Гледам вън усмихнати дървета,
бягат весело хлапета,
а човекът на лозата
подрязва си асмата.
Цари в душата ми една мечта
да срещна и аз по пътя любовта,
да се хванем двама под ръка,
да отидем да посрещнем пролетта.
© Наталия Тодорова Всички права запазени
"а човекът на лозата
подрязва си асмата"
...............................................
Предлагам да стане:
"а човекът с ножица в ръка,
пролетно подрязва своята лоза."
Много хубав, жизнеутвърждаващ стих,
посветен на красивата магия на пролетта!
ПОЗДРАВИ! (6)
Пожелавам сбъднати мечти!