14.10.2008 г., 18:51 ч.

Играта 

  Поезия » Друга
464 0 4
Играта

Играя комар,
залагам съдбата,
търкаля се зар,
помага сатаната.

Тя се разтапя,
съпругът се мръщи,
започва играта,
аз съм си вкъщи.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??