Угаснала обич от сън непробуден,
ще търсиш след мене сред звезден всемир,
от гордост и ревност ти беше заблýден,
и влюбен до лудост... бях твоят кумир.
Все още ли вярваш, че пак ще се върна...
и ти да ме срещнеш на онзи площад?..
Дори да се върна, и тебе да зърна,
за мене ще си ти човек непознат.
Играта приключи – сълзите излишни...
Животът е само с посока напред...
Допуснати грешки, при случки предишни,
са вписани вече в архив под секрет.
Недей да ме чакаш, търси си любима...
с мен в друг живот среща едва ли ще има.
21 август, 21:50 часът –
9 септември 2023, 19:30 часът
© Иванъ Митовъ Всички права запазени