Има дни, в които не мога.
Нямам сили... Не ми е до тебе...
Има дни пропити от болка.
И изобщо... Светът ми е черен.
В тези дни се чувствам нищожна.
Необичана... Даже изчезвам.
И се гушвам в облак дъждовен,
да премина ужасната бездна...
И вали...Денонощно вали...
Ветровете объркват посоки...
Светът, който познавам дори,
ще се срути. Ей, Богу! На косъм!
Има дни... като днешния ден –
връхлита... също снежна лавина...
Пренарежда света подреден.
Обледява... И нещичко взима!
Пепи Петрова
© Pepi Petrova Всички права запазени
Христо, добре дошъл на страничката ми!
Благодаря ви момчета!