Има смисъл
/Не само заради вятъра в косите
и морските вълни в нозете ми.../
Отново съм цяла, вървя по земята!
Днес пак съм тленна... прибрах си крилата.
Да не мога да литна, сложих тежки окови...
бавно крача и виждам има, има пътища нови!
Върнах се!!
Осъзнавам....
Трябва още да уча!!!
Имам много да давам!!!
... И какво да получа!!
С благодарност приемам,
Всички знаци, знамения...
думи чути във филм, поглед, жест, посвещение..
Малка златна безкрайност (любов осъзната)
Любовта на жената, майката, на сестрата.
Като клетва, заричане и всеотдайност...
Обичта е завинаги!!
Тоест, значи безкрайност!!!
© Христина Дренска Всички права запазени