Имам моето късче небе,
където с цветята танцувам
и с вятър смело лудувам,
там няма кой да ме спре.
Имам си мил и безмълвен съсед,
клонче разцъфтяла акация,
който гали самотния ми прозорец,
и ухае, и нежно расте.
Имам си цяла планета мечта,
където взаимно пулсираме,
където смело акостираме,
там срещаме любовта.
© Мариола Томова Всички права запазени