имам
довижданета
всякакви
червени
дълги
като август
или
някакви
забързани
студени
с отенъци на дъжд
нутела вкъщи
и декор
имам и от онези
тръпчивите
довижданета
за които после
в себе си се връщаш
и от онези
между другото довижданета
за всеки случай
трябва да си имаш
по едно
аз искам да си взема от
това, ми казваш,
довиждане,
което никога
не се сънува
освен с отворени
очи
© Питър Хайнрих Всички права запазени