Всеки неин поглед
е импулс за сърцето.
Предсърдията съхнат,
а камерите стиснати
в желязна систола изтласкват
и последните чувства към дробовете,
за да могат най- сетне да напуснат
моето тяло!
Всеки неин поглед е импулс,
но сърцето отдавна
работеше само на
чувства!
© Никола Станиславов Всички права запазени