2.05.2014 г., 21:21 ч.

Ин и Ян 

  Поезия » Философска
495 0 1

Аз знам Вселената е храм -
безкраен, чуден, необятен
и свързани сме - Ин и Ян
с душите си – от Бог изляти...

У всеки мъничка звезда
 невидимо, вълшебно свети,
в небе едно на Любовта,
там поривите са комети...

Хармония е всеки миг
от песен на невидим вятър,
Луна и Слънце сменят лик
във тайнството Светлината.

Морето гали своя бряг
и се прегръщат със вълните,
покоят следва всеки бяг
и равновесие изплитат.

Светът е приказка без край,
повярвай, и ще го усетиш -
влюби се, полети, мечтай
и отвори врата в сърцето...

Открий вселенския Сезам
във твоята душа и тяло,
за да почувстваш Ин и Ян -
една борба във вечно Цяло.

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??