6.12.2017 г., 11:52 ч.

In memoriam 

  Поезия » Друга
288 0 1

Най-кратък живот
има смъртта.
Ражда се
и умира
в един дъх -
последния.
Затова е
и най-тъжна.
Вечна,
без да има време
да остави
поне един
спомен.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??