Проклятие е да живееш в интересни времена
изборът е свобода, но и дилема.
Ще можем ли товара си да носим след това?
Посоката - е изходната теорема.
Със доказателствата – ще сгрешим.
Кръста е индивидуален.
На хиляди възможности – да се делим
краят пак ще е банален.
Интересни времена и развенчани нрави.
Повтаряща се случка във Вселената.
За смисъл – може всеки да остави
многоточия от собствени прозрения...
© Христина Всички права запазени