Исках да стигна звездите
Всеки ден зачертавам
по една звезда от небето.
Всеки ден зачертавам
по една мечта от сърцето.
Може би помъдрявам
и по-ясно ми става,
че не мога да стигна звездите,
че е трудно да сбъдна мечтите.
В кръговрата стремглаво
времето ми изтича...
И какво ми остава?
Да поплача за дните си!
Таня Иванова
© Таня Ив Всички права запазени
Сърдечен поздрав!