Дали ще вместя всичко,
в тези няколко реда - не знам,
но искам да ви кажа едничко,
искам да съм отново там!
Искам отново да живея,
а не да съществувам,
искам за нея отново да пея,
а не само да я сънувам!
Искам да се изправя гордо
и да викна "Да, аз успях!",
искам да викна горко,
а не да стана пример за смях!
© Димитър Стоянов Всички права запазени