26.02.2013 г., 15:04 ч.

Искам да станем много 

  Поезия
436 0 1

Аз не съм хитлерист,

но кръстът ми е пречупен.

Аз не съм комунист,

но имам червена кръв.

Аз не съм корумпиран

 и няма да бъда купен.

Аз не съм състезател

 с цел да съм винаги пръв.

 

Имам свои молитви,

за да пребъде България.

Имам крехка надежда,

че ще се случи това.

Имам огън в сърцето,

 дето духа ми изгаря.

Имам своите средства

 и ги обличам в слова.

 

Искам да се изправя

с гръб към всички проблеми.

Искам да ме облее

някаква светлина.

Искам да си оттърся

битовите дилеми.

Искам да станем много!

 Поискай и ти това.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??