Отивам си. Светът е против мен!
Препънах се по пътя на мечтите!
Наранена! Много ми тежи!
Тъжна! Огорчена! Без мечти!
Огънят в сърцето не спира да гори!
Болката, която ме измъчва и днес дори!
Самотата от която се страхувам.
Отивам си защото.....се срамувам.
Напускам тепиха на живота.
Изнурена, грохнала и победена.
Не можах истината да отстоя.
Но чиста ми е съвестта.
Отивам си завинаги ..........!
Обречена“ виновна“ без вина.
Ще тръгна без да кажа“ Сбогом“,
В нощите, които не мога да заспя.
Отивам си, защото ви обичам!
Нараних ви! Огорчих ви!
Не мога аз да си простя!
Спомените в стихове оставям ви сега!
© С. П. Всички права запазени