Душата ми е като топъл хляб разчупена,
готова да нахрани всеки гладен.
Усмихвам се по улиците на непознати
и със деца играя дама.
Готова съм на всеки да помогна,
когато и с каквото мога.
Умея да накарам хората да се усмихват.
И - това е, което прави ме щастлива.
Но аз съм зодия Близнаци.
И втората във мене за нещо
все роптае, все е недоволна.
Готова е да провокира и да спори.
И даже да извърши нещо непристойно
Със някакъв негодник да се сбие
и да го срита, дето най-боли.
С приятели да пие и да пее
до първи петльови зори.
И трета има - крехка, уязвима.
Очите ѝ са място на дъжда...
Аз с нея най не се гордея
и гледам да я крия от света.
Такава мисля,че съм.Хората го знаят!
А ти... Ела и влез, попитай.
Досега човек не съм изяла,
но... мога да опитам! :)
Това беше четвъртата...
© Ваня Радовенска Всички права запазени
И много естествен изказ, убедително е.