Тези писма
сякаш пътуват през вселени...
Потапят се
за кратко в млечния път
и пристигат
сладко и блестящо ухаещи.
Красиви поляни
от мастилени цветя,
положени изящно,
радват погледа и мисълта.
И става все по-диво
нетърпението -
ято делфини,
развалящи покоя на водата.
© Таня Атанасова Всички права запазени