Истина
Какво написах,
какво казах...
Tова, което исках
или това,
което не казах.
Истината не е между редовете,
а там, където я няма.
Да преписваме, ако спрем,
ще си признаем всичко,
ден по ден.
Гласът е вътрешен,
истината - обективна,
като вестника сутрешен -
черна кутия.
23септември2009
софия
© Братан Всички права запазени