Мечтите - нестинарки боси
по въглени от спомени танцуват.
Прегръщат се без отговор въпроси
и светли мисли се целуват.
Щурчетата - надежди нежно свирят
и вярата е в пълнолуние.
Реки от чувства тихичко извират
и истината се събужда...
© Веселка Стойнева Всички права запазени
поздравления, супер е