Страстна, устремена, вдъхновена -
всеки ден живея с плам...
Смутена, тъжна, наранена -
на болката не ще се дам...
Обичам, радвам се, копнея -
вдишвам всеки миг докрай...
Страдам, плача или падам -
бездната ме тегли в тъмен рай...
Разнолика, търсеща и жадна -
за обич, доброта и свобода...
позна ли ме - твоята истинска,
нежна, оцеляваща, силна... ЖЕНА!
© Ани Атанасова Всички права запазени