"Бюлетина номер осем -
дай гласа си срещу Росен!
Ний, велики БСП-ари,
ще ви пазиме от твари!
Бойко - новият тиранин,
той на всички е стопанин.
Ако нему се не даваш,
ти държавата спасяваш!"
Но небето се размаза,
Бойко тиквата показа!
И със своите копита
той червените изрита.
И разбуляйки мъглата,
той отвори си устата:
"Очисти си греховете,
чуй Гласа на боговете!
Ти си работа голяма -
махай Серго и Догана!
Ти, пионке във Играта,
ще спечелиш ли войната?"
Гледам Ивцата и Росен.
Президентът ще е грозен!
Чакам сетната завеса
в тази скапана пиеса!
© Сандостен Калций Всички права запазени