Изгубен
Разяждаща болка
гори и разкъсва плътта ти...
С поглед отчаян луташ се -
без лице,
без сърце,
без душа.
Някой вижда ли те?
Ти си просто призрак...
Вгледай се
в отражението си...
Това си ти,
не разбираш ли?
Тръгни по пътя
и той ще те отведе
в правилната посока...
Там ще намериш всичко,
което искаш!
© Рада Всички права запазени