Изгубих се в потока на мислите,
да бъда, или пък не, отново не реших,
и всички истини са празни приказки,
когато отговора не открих...
Изгубих се в морето на чувствата,
потънах в дълбините на нощта,
любовта, както казват, изкуство е,
но не рисувам умрели цветя...
Изгубих се в хаоса на делника,
затиснаха ме вчерашни следи,
е, вярно е, че мразя понеделника,
но тези чувства май са от преди...
© Светла Всички права запазени
засмя ме!