По пътя на живота се изгубих,
искаше ми се да се познавам.
Нищо лошо - просто се влюбих,
откъде да знам, че ще пострадам.
Отдавна вече коя съм не знам,
огледалото чужд образ показва.
Иде ми да викам и да се предам,
тази непознатост вече ме смазва.
Искам да стана и да се намеря,
някъде там вика ми моето Аз.
Искам да литна, крила да разперя -
без посока, без карта и без компас.