"Кто-то сделал очень мудро
и послал за ночью утро..."
Аз ли казвах...
Не плачи!
Ще се разсъмне!
Някой е постъпил мъдро
и е създал нощта,
а след нея утро.
И ще съмне.
Излъгах те!
Но лъжех теб,
а себе си излъгах първо.
Нощта е страшно дълга,
мракът - лепкав, гъст.
И няма да се съмне...
© Ваня Радовенска Всички права запазени
РАДИ, убедена съм,/вече/ че винаги съмва, както в деня, така и в душата.
Създателят наистина е постъпил мъдро...Благодаря!И, нали знаеш - никой не може да те излъже така, както сам себе си можеш да излъжеш...