... излъжи ме...
с бонбонени думи
в красива кутия,
които ме правят щастлива.
... излъжи ме...
скрий всички истини
зад кобалтово-сините си очи
и неистиво, радикално лъжи.
... излъжи ме...
Ти си патологичен лъжец,
а аз - усмихнат наивник,
на твойте лъжи - вечен заложник.
... излъжи ме...
на всичко ще повярвам...
Запълни тази тишина.
Имам нужда от твойте лъжи.
Те истината убиват,
забиват карфица в окото й.
Ослепяват я за грозните неща.
... излъжи ме...
... безсрамно...
Излъжи истината...
... на теб и тя ще ти повярва...
... lietome...
© Сюзън Смърт Всички права запазени