Сноп искрящи лъчи
над хълма потрепват.
Спускат над морето мълви
и в златен пясък – мечти разместват.
Ситни морски пръски
с магия отвътре изтичат.
Изплуват сълзи. Блести!
На вълшебен знак ми приличат!
Малки пухкави облаци
ненадейно на помощ притичват!
Спускат от себе си молби
и с мрежи между лъчите проникват
© Светлана Тодорова Всички права запазени