Надеждите са много...
Вярата - една.
Душата ми се моли
в свята тишина.
Пътеките са много...
Пътят ми - един.
Минавам пак през огън,
мраз, вихрушки, дим...
Посоките са много...
Вярната - една.
Духът - компас ме води
с чудна светлина.
© Вилдан Сефер Всички права запазени