Архитектурата е лоша
Това е отговорът
Универсалният отговор на всеки един гаден проблем
Например тоалетните са виновни
Че още се напикавам в гащите
Просто са разположени твърде далеко
Разположени са твърде неудобно
Много са нарядко
Това е проблемът
Кухнята пък е виновна, че умирам от глад
Кухнята е толкова объркана
Печка
Хладилник
Мивка
Шкафове
Разположени са твърде нагъсто
Завива ми се свят докато си направя един прост сандвич
Камо ли нещо по-така
Това е проблемът
Да не говорим за спане
Леглото ми е толкова тясно
Винаги падам
Целия съм в гадни синини и охлузвания
Неможе да се спи на толкова тясно
Това е проблемът
А с момичетата е най-лошо
Винаги има врата
В която да влезат
Или от която да излезат
Гадното е че винаги има врата
Която да ми затръшнат под носа
© Еди Кой си Всички права запазени