Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Отварям сутрин рано
торбата със лъжи.
На милия ми Путин
портретът там стърчи.
Забивам се във Фейса
и псувам аз в захлас,
докат' се друсам в рейса
по пътя към Бургас.
А парното изгаря,
главата ме боли,
таблетът пак забавя
и в гърлото смъди.
Препил съм снощи с водка,
притурих аз и спирт,
а за мезе - сельодка -
направих страшен цирк!
Жената ме изгони,
че нямал съм пари:
„Ах, мръсен какаванин,
на алкохол смърдиш!“
„Женен си за Путин,
жива да не бях!
Спри да люскаш водка,
аз съм ти жена!
Стига с туй злодейство
над бедните деца!"
******************
Прощавай, мило село,
прощавай роден край...
Аз тръгнах твърдо, смело...
но пак оср@х се май...
😅😅😅
© Филип Коновски Всички права запазени
Ами аз всъщност почти не пия (особено концентрат). Но от чаша-две хубаво винце не се отказвам! 😉