Аз горе съм,
летя над хълма най-висок,
над облаците приказно се рея.
Отлитам аз към своето гнездо,
вулкан от лава има там под него.
И всеки ден горя във пламък от любов,
за срещата си със Създателя
от векове копнея...
Изпълнен със очакване е вечният живот,
очакване за единението с Него...
И ето... днес отново идва моят ден,
във който аз ще изгоря,
и от пепелта ще се родя смирено...
Ще се родя за нов живот,
във който още повече
за срещата си с Бога ще живея...
© Свещен Огън Всички права запазени