" И все дочувам нежни трели,
но чер е всеки идващ ден... " *
За теб са струни затрептели!
" И все дочувам нежни трели... " *
Нима до днес не са успели
да греят песните от мен?
" И все дочувам нежни трели,
но чер е всеки идващ ден... " *
Желая дните да са бели!
" И все дочувам нежни трели... " *
Не ти ли стигат сили смели?
Защо ли пак си в тъжен плен?
" И все дочувам нежни трели,
но чер е всеки идващ ден... " . *
Contessa ( Светла Асенова )
© Асенчо Грудев Всички права запазени