Казват че една жена трябва да има мъж,
мъж който да я обича.
Казват че една жена трябва да внимава,
защото всички наоколо се опитват да я заблудят?
Също казват и че леката жена, не е жена а курва.
В свят който всеки се опитва да те заблуди
и почти никой не иска сърцето ти,
а облагите.
Облагите от теб, портофейла или
тялото ти да използва като предмет.
А мъжът?
Мъжът който да обича жената, заради самата нея.
Не заради скъпите дрехи и парфюм, дори и в дрипи
той да не се отдели от нея.
Светът е толкова пренаситен, можеш да имаш всичко.
Но целта не е в това.
Целта е да опиташ,
целта е да докажеш и да задържиш това
на което държиш под всякаква форма,
каквато и да е тя!
И да обичаш, да обичаш безкрайно
сякаш само една е тя на света.
Пс: не съм сигурна за подкатегорията.
© Въображение Всички права запазени