Жена
Изящество и красота.
Това е то жена!
С гордо вдигната глава,
върви по пътя устремена.
Тез нейните очи са живо огледало,
погледнеш ли, сърце ти се е разтуптяло.
Докосне ли с ръка, тя вдъхва на предмета дух и чувство.
Ах, таз жена и нейното изкуство.
© Михаела Всички права запазени